Compania "Conte Spa» a apărut în 1997 în orașul Grodno (Belarus) - într-un moment în care o piata în creștere a avut nevoie de idei și de jucători puternici.

De la infiintarea sa pana in prezent «Conte Spa» este specializată în fabricarea de ciorapi și  produse  tricotate pentru femei, barbati si copii. Scopul companiei - fabricarea de ciorapi de înaltă calitate și vanzarea pe pietele din Europa de Est și țările CSI.

În termen de patru ani, compania a ajuns la un nivel de productie lunara de 1 milion de perechi.

În prezent, compania "Conte", are mai mult de 2500 de angajati, și zone industriale  de 30 de mii metri pătrați.  Într-o lună, compania produce 10 milioane de produse, care sunt bine vandute atât în ​​Belarus cat și în Rusia, Ucraina, Letonia, Moldova, Kazahstan, Israel, SUA, Polonia  e.t.c. Gradul de recunoaștere a adus companiei medalii la concursuri naționale de stat  fiindui atribuit statutul de "Marca comercială a anului" și "Alegerea a anului.“  

Din anul 2001 compania s-a concentrat pe dezvoltarea propriului brand ,,Conte elegant”, punand accent pe  îmbunătățirea tehnologiilor de producție. "Conte Spa" a aplicat activ si inteligent  metode europene pentru a cuceri piata , folosind instrumente intelectuale și tehnice moderne, ținând cont de evoluția pieței și a psihologiei consumatorilor.

Acum mai bine de 10 ani, împreună cu brandul a apărut și imaginea perfecta a clientei  Conte elegant: "Femeia, care ii pasa de viață". Foarte aproape de modelul femeii moderne de astazi: activa, sociabila și exigenta. Ea a învățat să  distingă  calitatea, sa știe si sa aprecieze valoarea ei, iubind confortul și neacceptand compromisuri. Aceste concepte au devenit baza faimosului brand - Conte elegant. Păstrand o reputație bazată pe trei piloni "calitate-pret-alegere»,

Conte elegant s-a dovedit a fi  cel mai bun producător de  ciorapi, care satisface cererea femeilor cu discernământ: de la cele mai simple gusturi pana la cele mai sofisticate dorinte si fantezii. Fiecare sezon marca Conte elegant oferă o gamă largă de culori, design și decor.

Compania "Conte Spa" produce nu numai marca ,,Conte elegant” pentru femei, dar, de asemenea, marca DiWaRi pentru barbati  si Conte-Kids pentru copii, cunoscute  pentru colectia sa de bumbac precum și marca Esli, permițând varietatea pentru întreaga familie. Gama largă a dresurilor clasice, modelatoare, calduroase, ciorapilor  fini, șosetelor  de bumbac si  colantii pentru fetite si femei tinere in pas cu moda, precum si a lenjeriea pentru femei și bărbați fac ca compania Conte Elegant sa fie  universala și ambițioasa.