Pentru ca o comanda sa fie livrata a doua zi trebuie sa fie facuta pana la ora 15.00, toate comenzile primite dupa ora 15.00 vor fi onorate in ziua urmatoare. Pentru comenzile lansate sambata si duminica produsele vor ajunge marti.

PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 17:00 (pentru comenzi primite telefonic )

NON-STOP pentru comenzi lansate pe site sau e-mail. 

TERMENUL DE LIVRARE ESTE DE 24 - 48 ORE (În perioada sărbătorilor, din cauza aglomerației și a suprasolicitării serviciilor de curierat,  termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare).

PRODUSELE COMANDATE PE CONTEELEGANT.RO SE LIVREAZA EXCLUSIV PRIN CURIER RAPID

Produsele comandate la Conte Elegant se livreaza în toata tara prin serviciile de curierat rapid Urgent Curier.

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune Urgent Curier este de 13.90 Ron (TVA inclus), pentru comenzi mai mari de 190 Ron, transportul este gratuit.

Pentru localitatile situate in afara retelei Urgent Curier , se percepe o taxa suplimentara de 0,8 Ron / km fara TVA sunt calculati fata de cea mai apropiata filiala Urgent Curier.

Daca doresti sa consulti lista completa a localitatilor cuprinse în reteaua Urgent Curier, click aici.

Poti consulta operatorii Urgent Curier si solicita detalii sau informatii suplimentare la numarul de telefon: 021 9282

Termenul de livrare se discuta individual cu fiecare client în parte în functie de preferinte. Astfel, imediat dupa ce vei face o comanda pe site-ul nostru in cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat de catre un consultant vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii tale.

Coletul contine factura fiscala si produsele comandate pe care le veti primi în cutia lor originala asa cum vin ele de la producator.

Nu uita ca în cazul în care ai optat pentru plata ramburs, curierul  elibereaza o dovada a încasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

Termenul de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 48 ore, in functie de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 48 ore. 

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dvs.